Härkila-Ragnar broek

Hoofdstof: 96% nylon / 4% spandex, rekbaar fijn canvas, DWR
Op voorraad
SKU
1101227
Vanaf 199,00 €

We versturen uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen. Lees meer...

Technische dienstondersteuning. Medewerkers met up-to-date vakkennis.

14 dagen geld terug - recht op teruggave. U betaald enkel de retour zending.

Uitgebreid assortiment inclusief accessoires!

  • Jeansknoopsluiting middenvoor
  • D-ring aan de linkerkant
  • Bovenzakken met rits
  • Dijbeenzakken met rits en patroonhouder
  • Ventilatieritsen boven en onder
  • Knie verstellers aan de achterkant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Härkila-Ragnar broek

BEZORGEN

 

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

Bestellingen boven de  € 100 worden GRATIS verzonden binnen Belgie en Nederland. Zit u bestelling daaronder dan brengen wij slechts € 5,95 bezorgkosten in rekening. Voor de overige europese landen bedraag de bezorg kosten € 14,95.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Op werkdagen uw bestelling voor 15:00 uur geplaatst en betaald, dan zal onze vervoerder de bestelling binnen 2 - 4 werk dagen bij U thuis bezorgen. Heeft U gekozen voor betaling via overschrijving, dan wordt uw bestelling aan onze vervoerder aangeboden als de betaling binnen is. Gemiddeld duurt dit 2 a 3 werkdagen.  

Wie levert mijn bestelling?

Bestellingen worden geleverd door onze bezorg partners. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door U aangegeven afleveradres. 

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Mocht U niet thuis zijn op het moment van aflevering dan komt onze vervoerder de volgende werkdag nog één keer bij U langs. Bent U dan ook niet thuis, dan zijn er twee opties mogelijk. As er een afhaalpunt bij u in de buurt is wordt uw bestelling hier afgeleverd en kunt u deze afhalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, de bezorger laat hier van een bericht achter om u op de hoogte te stellen. Is er geen afhaalpunt in de buurt ontvangt U een bericht van waarmee U een nieuwe bezorgafspraak kunt maken.

Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres? (cadeau tip)

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt U tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. Wanneer U gekozen hebt voor een ander afleveradres wordt er een factuur meegestuurd naar het afleveradres. Hier staat de prijs op vermeld. De factuur zal ook naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd.

 

RETOUR

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer u niet 100% tevreden bent over uw aankoop dan kan u de aankoop tot 15 kalender dagen na ontvangst zonder opgave van reden aanmelden voor retour. U heeft na aanmelding van de retour nogmaals 15 kalenderdagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen. Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Voegt u bij de retourzending een begeleidend schrijven waarop u aangeeft welk product u graag wilt ontvangen. Mocht er een bedrag bijbetaald moeten worden dan ontvangt u hiervoor eerst een aanvullende factuur. Als u een bedrag tegoed heeft dan zal dit bedrag teruggestort worden op uw rekening.

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle meegeleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track en tracé code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten, of artikelen zonder omverpakking, in ontvangst.

Mag ik mijn bestelling ten alle tijde retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling binnen 15 kalender dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 15 dagen, waarna de wettelijke garantieperiode in werking treedt. Na aanmeding van uw retour heeft u nog eens 15 kalaneder dagen de tijd uw aankoop naar ons retour te sturen. De bestelling dient onbeschadigd te zijn. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen.

Hoe stuur ik mijn artikelen retour?

U dient de verkregen factuur of pakbon mee te sturen met uw retour. De factuur heeft u ontvangen per e-mail, de pakbon is met de bestelling meegezonden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor Herroeping. U kunt dit formulier gebruiken om binnen 15 dagen de koop te ontbinden.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer U een product retour stuurt wordt deze binnen 14 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken, is het noodzakelijk dat U de aangegeven procedure volgt en de factuur mee zendt.